Trupa Nemuritorii au lansat cel de-al 8-lea CD intitulat "Viata-i plina de pacate". Auditie placuta.

Despre noi

FOARTE IMPORTANT!

Incepand cu 1 Ianuarie 2009 trupa "Nemuritorii" poate onora orice invitatie la diferite ocazii (nunti, botezuri, petreceri, evenimente mondene etc) oferind muzica diversa.
» vezi galeria foto

Pentru contact: sau Tel. 0744 492 278


Trei suflete mari ce ard ca facliile de Paste cu fiecare nou cantec creat, menit sa aline sufletele dumneavoastra.

Cantam despre "Cei ce-au fost", pentru "Cei ce sunt" si timpul va purta mesajul nostru pentru "Cei ce vor fi".

Nemurirea e in noi, in spiritul romanului, in ceea ce mintea si mainile sale au plamadit ca vestigii materiale si spiritule pe aceste mirifice plaiuri.

Cantam bucuria de a fi, nadejdea in noi insine, suferinta si zbuciumul truditorului de pamant si ale pastorului mioritic.

Recunostinta noastra celor ce stau alaturi de noi!

Multumim Mariei-Tale, ascultatorule!
"Nemuritorii"

Trupa "Nemuritorii" a surprins odata cu prima sa aparitie in martie 2007 la televiziunea Favorit prin repertoriu, interpretare si tinuta scenica.

De atunci are aparitii lunare la posturile Favorit si Etno, dar si in zeci de spectacole in multe judete din tara.

Trupa este compusa din:

Constantin Ungureanu, profesor de muzica si compozitor, omul responsabil cu repertoriul trupei.
Este cel care a scris multe slagare pentru Benone Sinulescu, laureat de 5 ori la Mamaia Copiilor si la alte festivaluri de muzica usoara din tara.

Cornel Banica, angajat al A.J.V.P.S. Buzau, interpret colaborator la Ansamblul "Plaiurile Mioritei" din Buzau

Cristinel Stanciu, inginer sistem CFR IRLU SA.

Trupa abordeaza un repertoriu cu tematica sociala intro varietate de ritmuri.
Are contract cu casa de discuri "Spiros" din Galati, care a editat primul album "Viata de haiduc" si de asemenea a realizat primul videoclip al trupei la piesa "Daca ma supar o data".
Au urmat apoi inca patru videoclipuri, doua dintre ele la piesele "Sus pe dealul din Cislau" si "Tot am zis", piese tot de pe primul album, iar doua videoclipuri la colindele "Lerui Doamne" si "Deschide usa crestine" de pe compilatia "Sarbatorile au venit noi colinda am pornit".

Cel de-al doilea album intitulat "Viata-i viata" apare in luna iunie 2008, acest album avand si 3 videoclipuri: "Cutitas, cutit, cutit", "Viata-i viata" si "Of of viata mea".

In preajma sarbatorilor de Paste 2009, trupa "Nemuritorii" va scoate cel de-al 3-lea album pentru care au facut si 3 videoclipuri... "Am fost 3 feciori la mama", "Constantin de la Cislau" si "Plange inima in mine, codre". Speram ca si acest album sa fie pe placul ascultatorilor, ba chiar sa fie mult mai apreciat.

Toate aceste videoclipuri le puteti viziona pe site-ul nostru la rubrica Discografie.

Vizionare placuta!!!Website Design & Programming by Diamond Consulting . ro | Gazduire web si Inregistrare Domenii by NEXTHOST.ro